Koolist saadud raske haigus on üle nädala mu elust maha kustutanud. Tasapisi hakkan nagu toibuma. Ja kosutuseks tundus olema hea teha üks korralik kalasupp. Mõeldud-tehtud. Külmakambris vedeles üks poolekilone säinahakkliha. Hea nüüd võtta. Ega keerulist midagi olegi, pealegi kalasuppi ei tasu teab mis peeneks ajada. Niisiis koorisin mõned kartulid, kaks porgandit, kaks sibulat. Ja exprompt juurde kott külmutatud aedoakaunu. Kui säinasupi sisse pannakse igast juursellerit ja peterselli, siis miks mitte samuseid oakaunu? Tasus katsetamist!
Tükeldasin kogu kraami ära, aedoakaunad lõikusin kah lühemaks, Ja viskasin kõik potti. Paksenduseks paar peotäit makarone kah. Ja soola. Ja piprasegu. Viimasega pingutasin küll veidi üle, see va cayenne pipar on ju üks kuri tulisuse juur, aga mis seal's ikka, sai tegelt täitsa hea vürtsikas. Piprasegu sisaldab järgmisi koostisosi: must pipar, koriander, paprika, sinepiseemned, cayenne pipar, vürtspipar.
Kuidas uba ja kala kokku sobisid? Täitsa normaalselt sobisid, tundub mulle isiklikult! Kärab süüa küll, hamba all ei kisenda. Sihuke mini toidublogike siis sedakorda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar